Nagyformátumú digitális nyomtatás

Tekintse meg a nagyformátumú nyomtatással készült reklámfelületeket.
Reklámmegjelenítésre alkalmas termékeket külön csoportosítva, rájuk jellemző tulajdonságokat felsorolva, segítünk Önnek a legalkalmasabb termék kiválasztásában.

Hétköznapi néven ponyva, szakmai megnevezése molinó. Ponyva egy közkedvelt reklámfelület könnyen fel- és levehető, tisztítható, szállítható. Kül- és beltéren egyaránt alkalmazható kifeszített , belógatott formában. Kültéri ponyvákat perforálni szoktuk ebben az esetben az erős széllökések nem szaggatják szét így növelhetjük élettartamát. Megfelelő minőség eléréséhez nagyon fontos a jó felbontás (min. 1440dpi), általunk nyomtatott ponyvák szélessége 130 cm, ennél szélesebbeket egymáshoz illesztve készítjük. Függesztési lehetőségét ringlikkel oldjuk meg.

A zászló egy feltűnő reklámeszköz, minden alkalomra!

A kültéri zászlók hurkolt német kelmére készülnek ellenállnak az időjárásnak, éppen ezért alkalmasak cégek, vállalkozások, intézmények állandóan kihelyezett zászlóinak.

A béltérben alkalmazott zászlókat hagyományosan zászlóselyemre (szövött kelme) készítjük. A zászlók nyomdatechnikai szempontból készülhetnek úgynevezett direkt-, illetve négy-szín color nyomással. A direkt szín nyomás egymástól elkülönülő egységes színeket jelent, a négy-szín color nyomás, pl. fotók megjelenítésére alkalmas. A beltéri zászlók egy nagy csoportja az asztali zászlók, amelyek lehetnek céges vagy nemzeti zászlók, melyeket leginkább irodákban, tárgyalóasztalokon láthatunk. Uniós-, nemzeti-, és céges zászlókat bármilyen minőségben és méretben el tudjuk készíteni. Az Ön igénye és a megrendelt zászló formátuma határozza meg az elkészítési technológiát, amely készülhet szitanyomással, széles formátumú digitális fotónyomtatással. A zászlókat konfekcionálva adjuk át Önnek.

Roll-up könnyen kezelhető, gyorsan felállítható kiállításokon, előadások, bemutatók alkalmával, leggyakrabban a 85×200-as és 100×200-as méretet forgalmazunk, standard és exklusive kivitelben. Standard az egyik legkedveltebb Roll-up, kedvező ára, könnyű kezelhetősége és szép nyomtatási felülete végett. Ezen kívül kapható 150×200-as méretben, kétoldalas kivitelben valamint asztali A/4 és A/3-as méretben is.

X alakban kinyitható bannertartó állvány, melyben a nyomat 4 ponton rögzíthető. A két felső üvegszálas rúd teljesen megfeszíti az alsó fém lábakhoz rögzített nyomatot. Könnyed megjelenés, alkalmazás jellemzi. Dekor könnyen cserélhető nem kell hozzá dekoros szakember segítsége.

Festővászonra nyomtatott képek, fa keretre feszítve, közkedvelt dekorációja
lakásunknak, üzletünknek, irodánknak. Nyomtatott vásznak felülete, struktúrált, képminősége megegyezik a poszter papírra nyomtatott képminőséggel.

Promóciós reklámfelület, rövidebb és közepes időintarvallumra. Élettartalma 3-6 hó.
Padlómatricákat nevével ellentétben nem csak padlóra lehet ragasztani. Különböző minőségű alapanyagok különböző felületekre alkalmasak. Sportpadlóra, kőre, betonra, járdára ragasztható, melyeknek élettartalmát egy védő lamináló réteggel látjuk el.

Igen széles körben használható alapanyag az öntapadó vinyl. Kis- és nagyméretben, üvegre, fémre, fára, falra, bútorlapra, tükörre, szinte minden felületre ragasztható. Nyomtatás minősége nagymértékben függ a kapott állomány méretétől. Élettartalmát laminálással meg tudjuk hosszabbítani ami védi a nyomatot a külső behatásoktól, mint pl. az UV.
Öntapadókat egyedi formára tudjuk vágni, grafikának megfelelően, kis és nagymérettől függetlenül.

Nagyon nagy sikere van az egyéni ötletek alapján tervezett és kivitelezett pólók, sportruházat, pulóverek, fehérneműk, ágyneműhuzatok, lakodalmas-, szülinapos szalvéták, ballagótarisznyák, díszpárnahuzatok, és egyéb nyomtatható textíliák digitális nyomtatásának.
Egyszerű, gyors és látványos eredményt lehet elérni vele, kicsiknek és nagyoknak, csakúgy vagy valamilyen alkalomra.
Fehér és színes textíliák nyomtatását tudjuk megoldani 30×40 cm-es méretben.

Galériák

Roll-up

PVC öntapadó

Vászonkép nyomtatás

Pin It on Pinterest